Євро-2020: Раша - гудбай? Букмекери назвали фаворита і дали прогноз на матч Росія - Данія

Збірна Данії є фаворитом матчу третього туру Євро-2020 проти Росії. Букмекери William Hill впевнені, що скандинави зможуть вразити ворота команди Станіслава Черчесова, зазначають Патріоти України.

Так, на перемогу Данії ставки приймають з коефіцієнтом всього 1.67, тоді як ймовірність успіху Росії оцінюють в 5,00.

Імовірність нічийного результату оцінили показником 4.00. На те, що Данія заб'є росіянам, дають коефіцієнт 1.17, а на те, що не заб'ють – 4.50.

Букмекери вірять в перемогу Данії.Данія вважається фаворитом матчу з Росією.

Відзначимо, в Росії теж не сильно вірять в те, що їхня збірна зможе хоча б зіграти внічию проти Данії.

Російські футболісти в Санкт-Петербурзі розгромно програли бельгійцям, а потім ледь зуміли перемогти Фінляндію. Вболівальники розкритикували гру своєї збірної на Євро-2020.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...