Євро-2020. З Ким гратиме Україна в 1/8 фіналу, якщо вдало відіграє з Австрією. Визначився грізний суперник

Італія виграла усі три матчі турніру в групі А і посіла першу сходинку. В 1/8 фіналу турніру Італія зіграє з другою командою групи С. Перед грою третього туру на цій позиції знаходиться саме українська команда. Якщо підопічні Андрія Шевченка у матчі з Австрією наберуть хоча б один пункт, то наступна гра синьо-жовтих на турнірі буде саме зі Скуадра Адзуррою, зазначають Патріоти України.

У крайньому своєму матчі групового турніру, що пройшов пройшов у Римі у неділю 20 червня, Італія не форсувала подій, але зуміла отримати перемогу над Вельсом з мінімальним рахунком. Італійці мали перевагу. Першими ж нагоду забити мали британці. Після удару головою Кріса Гантера м`яч полетів над хрестовиною воріт.

На 39-й хвилині Італія повела в рахунку. Після стандарту Маттео Пессіна переправив м`яча у кут воріт - 1:0.

На початку другого тайму італійці мали момент подвоїти рахунок. Після удару зі штрафного Федеріко Бернардескі м`яч влетів у штангу воріт. На 55-й хвилині Вельс залишився у меншості. Ітан Ампаду отримав пряму червону картку за грубу гру.

Навіть удесятьох Вельс мав пару моментів, щоб зрівняти рахунок, але не вистачило точності при завершальному ударі в Гарета Бейла та Арона Ремзі.

В іншому матчі групи Швейцарія без проблем перемогла Туреччину з рахунком 3:1. Отже, з групи А до 1/8 фіналу вийшли Італія (перше місце – прим. УП) та Вельс (друга позиція). Фактично гарантувала собі вихід до плей-офф з третього рядка Швейцарія з чотирма очками. Туреччина провалила турнір, програвши усі три поєдинки, пропустивши сім м`ячів та один забивши.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...