Євробачення-2020: Букмекери дали новий прогноз - хто серед лідерів

Букмекери зробили прогноз на Євробачення-2020. Україна, за їхніми даними, не має шансів на перемогу. Оновлені рейтинги опубліковані на міжнародному сайті пісенного конкурсу, передають Патріоти України.

Як і раніше, лідирує Ісландія з піснею Think about things. Друге місце з 11% шансом на виграш віддають Болгарії, на 3 місці - Литва. Четверту сходинку посідає Швейцарія, п'ятірку лідерів замикають представники Росії. Шанси України луде песимістичні. На цей час Україна займає 27 сходинку рейтингу з шансом на перемогу в 1%.

У фіналі нацвідбору на Євробачення-2020 переміг гурт Gо_A з піснею "Соловей". Учасники гурту поєднують електронну музику з автентичним вокалом. Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 та 16 травня 2020 року в Роттердамі, Нідерланди. Представник від України виступатиме у першому півфіналі, 12 травня.

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...