Євробачення-2020: Букмекери раптом змінили прогноз для України

Євробачення 2020 відбудеться в Роттердамі, столиці Нідерландів, вже в середині травня. Від України на міжнародний конкурс поїде українська фольклорна група Go_A, яка підірвала Нацвідбір в суботу, 22 лютого, "Соловейком". Тим часом букмекери вже готові приймати ставки на переможців Євробачення, передають Патріоти України.

І якщо ще вчора в українського "Солов'я" був прогноз на 22 місце, то на сьогодні, 24 лютого, букмекери посунули Go_A на чотири позиції вперед. Тепер українці посідають 18 місце, а лідерами є колектив з Литви під назвою The Roop з піснею "On Fire". Всього в конкурсі візьме участь 41 країна.

Варто відзначити, що незважаючи на тріумф українського фольклору на Національному відборі, багато знаменитостей досить скептичні щодо такого вибору України. Так, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя розкритикував пісню про Ванюшу і Катрусю, за яку проголосували судді та глядачі.

Весь світ зможе оцінити GO_A вже 12 травня в першому півфіналі конкурсу під номером 15 Музиканти позиціонують себе як електрофольк-групу. Вони вирішили створити цікавий жанр музики "укр-транс", який поєднує танцювальний біт, африканські барабани і етнічний фольк.

Нагадаємо, Євробачення 2020 відбудеться в Роттердамі у травні 2020 року. 12 і 14 травня пройдуть півфінали, а 16 травня - грандфінал шоу.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...