"Євробачення-2021" несподівано продовжать: 29 травня знову півфінал, а 30-го - фінал

Організатори Євробачення-2021 покажуть два онлайн-концерти, що складатимуться із записів, які робили учасники на випадок скасування конкурсу в офлайн-форматі, зазначають Патріоти України.

Таким чином цьогорічний міжнародний пісенний конкурс вирішили трохи продовжити, заявили у пресслужбі Євробачення.

28 травня покажуть виступи півфіналістів, які не пройшли у фінал. Тоді як 29 числа відбудеться аналог фіналу, де прозвучать записані виступи фіналістів.

Фінал 65-го пісенного конкурсу відбувся 22 травня в нідерландському місті Роттердам. Український гурт Go_A посів на Євробаченні п'яте місце з піснею "Шум".

Переможцем Євробачення-2021 став італійський гурт Måneskin з піснею Zitti e buoni. На другій сходинці опинилася француженка 28-річна Барбара Праві. На третій — швейцарець 22-річний Ґйон Мугарремай.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...