Євробляхера ледь не придушили: У Харкові п'яний водій влаштував "шоу" при затриманні (відео)

Ввечері 19 лютого в Харкові відбулося затримання водія, який перебував в стані алкогольного сп'яніння. Однак спокійно затримання не пройшло, співробітники правоохоронних органів мало не задушили чоловіка, чим викликали бурхливу реакцію свідків. Про це написали в групі "Останови_Лося" в Facebook, передають Патріоти України.

Водія зупинили через те, що співробітники поліції запідозрили, що він перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Також відомо, що автомобіль був на іноземних номерах. Момент затримання потрапив в об'єктив відеокамер випадкових свідків.

На відео видно, як навколо затриманого чоловіка та поліцейських ходить жінка, яка, як з'ясувалося пізніше, виявилася сестрою п'яного водія. Жінка намагалася перешкоджати затриманню. А після того, як поліцейські застосували до затриманого задушливий прийом, і він втратив свідомість, почала голосно кричати на всю вулицю, що її брата вбили.

Свідки кажуть, що крім задушливого прийому, до затриманого був застосований балончик зі сльозогінним газом. Чи не перевищили співробітники поліції своїх повноважень, далі буде розбиратися слідство.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...