"Європа хоче їх розібрати. Сценарії схожі": Екс-футболіст збірної України порівняв протести в Білорусі з Майданом

Колишній футболіст заявив, що багатьом не хочеться бачити Україну успішною країною.

Колишній футболіст київського "Динамо" і збірної України Владислав Ващук прокоментував протести в Білорусі. Екс-спортсмен дав інтерв'ю YouTube-каналу "Эхо Киева", передають Патріоти України.

"Схоже, в Україні та Білорусі - один і той же сценарій. Усі це читають. Насправді в Україні вже Європа. Європа керує Україною. Хотіли Європу - ось Європа. Все за нас вирішують. Європа хоче розібрати Білорусь. Сценарії схожі", - заявив Ващук, додавши, що вважає події 2014 року в Україні "державним переворотом".

При цьому колишній футболіст зазначив, що багатьом не хочеться бачити Україну успішною країною: "Чому Україна весь час від когось залежна? Вона вибрала цей шлях. Споконвічно. Колись віддалися одним, потім - іншим. Ми заважаємо. Ми - як той місток від великого до меншого, від меншого до більшого. Багато хто не хоче, щоб ми стали успішною країною".




Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...