Європа у вогні, Росія радо потирає руки: Масштабні лісові пожежі охопили Чорногорію та Хорватію, довелося задіяти авіацію (відео)

Лісові пожежі дісталися Чорногорії. Також нові осередки займань фіксують у сусідній Хорватїі. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Як зазначається, у Хорватії до гасіння залучили авіацію та спецтехніку. Поки що ці загоряння невеликі за масштабами. Однак надзвичайники застерігають - будь-якої миті вогонь може рознести на великі території.

Як повідомляв Погода УНІАН, у Чорногорії вогонь підбирається до столиці та житлових будинків. влада заявила, що причиною масштабної лісової пожежі став підпал.

Нагадаємо, пожежі в Греції спалахнули 28 липня. Вогонь змусив перекрити частину автомагістралі, яка з'єднувала Афіни з північними регіонами країни. Тисячі людей були змушені покинути свої будинки через загрозу.

Малюк помер в лікарні: На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка (фото)

субота, 18 травень 2024, 22:29

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомила поліція Закарпатської області, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Бере...

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...