Європейська медицина виявилася безсилою: У Швеції помер українець з коронавірусом

Посольство України в Королівстві Швеція надає сприяння родичам померлого з оформлення необхідних документів.

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що в Швеції помер український громадянин, у якого був підтверджений діангноз коронавірус. Про це розповів директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, передають Патріоти України.

За його словами, летальний випадок трапився 2 травня. "2 травня в Каролінській лікарні міста Стокгольм помер громадянин України, інфікований коронавірусом", – сказав Погорельцев.

У зв'язку з цим Посольство України в Королівстві Швеція надає сприяння родичам померлого з оформлення необхідних документів та вирішення питання про репатріацію тіла. Нагадаємо, раніше четверо українок померли в Італії і по одному українцю у Франції, США і Великобританії.

Джерело: УНІАН

Профілактика доступна всім! Вітамін D знижує ймовірність раку, - дослідження

субота, 27 квітень 2024, 10:56

Дослідження, проведене фахівцями з Інституту Френсіса Кріка, Національного інституту раку (NCI), Національних інститутів охорони здоров’я США (NIH) і Ольборзького університету в Данії, виявило, що вітамін D чинить значний вплив на імунітет до раку шлях...

Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...