Європейські гості були дещо збентежені нашими реаліями: Кінь та дві собаки "втрутилися" у матч між збірними України та Італії (відео)

Матч між збірними України та Італії, що відбувся під Полтавою, у ході відбору на Дефлімпійські Ігри-2021 пройшов із курйозом. Під час поєдинку на поле вибігли дві собаки та кінь, зазначають Патріоти України.

Зупиняти зустріч між командами арбітру зустрічі довелося двічі. На 41-й хвилині на поле вибігли собаки, яких довелося виводити представникам збірної України.

На 59-й хвилині у хід матчу між збірними України та Італії знову втрутилися тварини. Цього разу на поле вибіг кінь - допомогу у тому, щоб вивести його з поля, надали вболівальники.

Попри втручання, матч між Україною та Італією було дограно до кінця. Він закінчився перемогою українців з рахунком 3:0.

Що відомо

  • Гра між Україною та Італією проходила на Полтавщині на місцевому стадіоні "Ворскла-Зміна". Він знаходиться у селі Нижні Млини, де проводять свої матчі юнацькі команди "Ворскли".
  • Збірна України з футболу тричі здобувала медалі на Дефлімпійських Іграх: у 2009-му - "золото", а у 2013 та 2017 роках - срібні нагороди.
  • На останньому міжнародному турнірі дефлімпійська збірна України стала чемпіоном Європи у 2019 році.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...