Іграшка для малих мажорів: Bugatti показав свій дитячий електромобіль за $35 000

Електричний одномісний родстер Bugatti Baby II символізує повернення компанії на ринок електричних автомобілів.

Відтепер шанувальники автомобілів фірми Bugatti отримують можливість за порівняно «недорогою ціною», порівнянною з ціною Tesla Cybertruck, придбати в свій гараж невелику модель під маркою Bugatti Baby II. Компактна модель представлена на Женевському автосалоні і являє собою зменшену копію автомобіля Bugatti Type 35, випущеного компанією Bugatti ще в 1924 році, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Електричний одномісний родстер Bugatti Baby II символізує повернення компанії на ринок електричних автомобілів. Перший електричний оригінальний Baby був спроектований і побудований засновником компанії Етторе Бугатті для свого сина Роланда в 1926 році. Він був на 50% менше, ніж Type 35, повністю електричний і оснащений дерев'яними гальмами. Модель також отримала назву Type 52 і стала популярною серед клієнтів компанії, що бажають порадувати таким подарунком своїх дітей. У минулому столітті було випущено близько 500 одиниць оригінальних Baby.
Нинішня модель Bugatti Baby II виробляється з використанням передових технологій і виготовлена в масштабі на 25% меншому, ніж оригінальний Bugatti Type 35. У результаті управляти електромобілем зможуть не тільки діти, а й дорослі. Корпус базового авто друкується на 3D принтері. В даний час компанія планує випустити близько 500 одиниць Baby II в трьох модифікаціях: Base, Vitesse і Pur Sang.
Базова модель Baby II має композитний корпус, акумулятор ємністю 1,4 кВтг та гідравлічні гальма. У рух авто наводиться двигуном потужністю 5,8 к.с. Максимальна швидкість становить 48 км / год. Доступно збільшення ємності акумулятора до 2,8 кВтг, що збільшує дальність автономного пробігу до 30 км. У моделях Vitese і Pur Sang встановлений двигун потужністю до 13,4 к.с., а максимальна швидкість збільшується до 67,6 км / год.
Базовий родстер Bugatti Baby II буде продаватися за ціною близько 35 тисяч доларів, а модель Pur Sang з корпусом, виготовленим з алюмінію, оцінюється вже в 68 тисяч доларів. В даний час через економічну кризу деякі замовники зняли свою заявку на один з 500 Bugatti Baby II, тому у прихильників компанії з'явилася можливість придбати відносно недорогий електромобіль в свою колекцію.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...