"Ігри" знімали на телефон: На Одещині подружжя "педагогів" ґвалтувало дітей, яких батьки приводили готуватися до школи (фото, відео)

Подружжю повідомили про підозру в сексуальному насильстві над дітьми.

В Одеській області подружжя скоювало сексуальне насильство над дітьми, яких їм приводили батьки на дошкільну підготовку. Правоохоронці вручили чоловікові та жінці підозру. Про це повідомляється на сайті Національної поліції України, передають Патріоти України.

Зібрано доказову базу про розбещення двох дітей 2015 і 2017 років народження. За даними слідства, 53-річна жінка організувала приватні уроки психолога-логопеда. Батьки приводили дітей до неї додому і залишали на індивідуальні заняття. Однак вона разом із 57-річним чоловіком схиляла тих до участі в сексуальних іграх. Також усе, що відбувалося, записували на мобільні телефони.

Подружжю повідомили про підозру в сексуальному насильстві над дітьми.

Крім того, жінка залякувала дітей, використовуючи психологічний тиск, щоб ті нічого не розповідали батькам. Подружжю оголошено про підозру за частиною 4 і частини 6 статті 153 (сексуальне насильство) КК. Їм загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Подружжю повідомили про підозру в сексуальному насильстві над дітьми.

До суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...