Їй 48, йому 30: Lama вперше показала чоловіка, з котрим на піку популярності 10 років тому втекла з публічного простору і повернулась знов

Українська співачка Lama вже давно перебуває в цивільному шлюбі з чоловіком на ім'я Роман. Однак, мало хто знає, як почалися їхні стосунки.

Пара познайомилася в 2016 році, коли артистка відпочивала в Херсонській області. Lama пила каву з горіхом і ваніллю, а її майбутній коханий буквально прийшов до неї на цей запах.

"Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на тлі кави у нас зав'язалася розмова. Ми спілкувалися днями і ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилося, що у нас багато спільних тем, наші тата померли в один рік. Просвітницькі теми і духовні практики – це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене гармонізував. Відтоді ми жодного разу не розходилися", - розповіла Lama в інтерв'ю Viva.

Співачка Лама зі своїм чоловіком / viva.ua

Вона додала, що у них різниця у віці 18 років. Роману 30 років, а Ламі - 48. Однак, як каже артистка, ця різниця невідчутна.

"Різниця у віці не відчувається взагалі. На духовному рівні ми перебуваємо з ним в одній віковій категорії. Так, фізично йому 30 років, а мені 48, але ментально цієї різниці немає. У нас це питання навіть і не піднімалося ніколи, все збалансовано і гармонійно", – додала співачка.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...