Її "бабине літо": Ексдружина Віталія Кличка різко відповіла на хейт, що в 50 років стала моделлю і роздягається на камеру

Колишня дружина мера Києва – Наталія Єгорова – відповіла на хейт, що стала моделлю в 50 років та знімається у відвертих фотосетах.

Так, днями Єгорова поділилася кадрами з нової фотосесії. Знаменитість поставала перед камерами у джинсовому костюмі та білій майці. Позуючи перед фотографами, модель деякий одяг знімала.

У коментарях думки користувачів розділилися. Одні захоплювалися Наталією Єгоровою, а інші дорікнули, мовляв, на свій вік вона дійсно має гарний вигляд, але роздягатися – то вже занадто: "Так, ви маєте гарний вигляд на свій вік, чому ж так вам хочеться роздягнутися, просто дуже хочеться?".

Наталія Єгорова / © instagram.com/natalia_yegorova

Модель не стала терпіти докорів. Вона порадила користувачці попрацювати над власними комплексами, а не писати критику під чужими відео. Також Єгорова додала, що раптом не подобається її контент, то можна просто не стежити за її фотоблогом.

"Ми всі роздягаємося, щодня! Ми приходимо в цей світ голяка. Якщо вас бентежить або дратує жіночність та краса жіночого тіла, то, можливо, варто замислитися про свої комплекси і приховані за ними травми…А ще простіше: не подобаються мої фото – видаляйтесь з мого блогу", - відповіла Єгорова.

Допис Наталії Єгорової / © instagram.com/natalia_yegorova

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...