Їй було лише 16: Під Кропивницьким зниклу дівчинку знайшли мертвою у закинутому колодязі (фото)

У місті Бобринець Кіровоградської області знайшли тіло 16-річної Вікторії Макаренко, яку напередодні оголосили в розшук. Про це повідомляє ГУНП в області, передають Патріоти України.

14 серпня близько 22:00 Вікторія вийшла з дому і не повернулася. До пошуків зниклої безвісти дитини залучили понад 60 осіб особового складу територіального підрозділу поліції, співробітників роти патрульної служби поліції особливого призначення "Святослав", кінологів та представників громадськості.

В середу, 18 серпня, тіло дівчинки з тілесними ушкодженнями було виявлено у закинутому колодязі на території населеного пункту, де вона проживала.

Причину смерті встановлюють експерти. Поліцейські проводять усі необхідні слідчо-розшукові заходи, спрямовані на встановлення обставин події та осіб, причетних до вчинення злочину. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Водіям на замітку: Чи можна оскаржити штраф за порушення ПДР

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:05

Штрафи за порушення правил дорожнього руху встановлюють, щоб водії не створювали під час руху небезпечних ситуацій для себе і оточуючих. Але іноді штраф можуть виписати, коли для цього немає підстав. Що робити водіям в таких ситуаціях і чи є механізм о...

Наздогнала кара: Вчитель інформатики, який зізнався, що за 50 рублів ширив російську пропаганду, сидітиме 5 років

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:57

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області визнав громадянина винним у розповсюдженні публікацій, які виправдують збройну агресію РФ і глорифікують окупантів і закликають до незаконної зміни меж території України. Про це повідомляє «Судовий ...