Їй було лише 17: З'явилося фото студентки, яка загинула в результаті страшної пожежі в Одесі

В інтернеті оприлюднили фотографію 17-річної студентки Ксенії Бабенко, яка загинула в результаті страшної пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Відповідний знімок в Facebook розмістив Андрій Білий, передають Патріоти України.

За його даними, дівчина закінчила школу в 2018 році.

Варто відзначити, що спочатку повідомлялося, що загиблою є викладачка коледжу, але незабаром цю інформацію спростували

За словами головного лікаря міської клінічної лікарні №1 Євгенія Григор'єва, співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) помилково упізнав загиблу студентку як 43-річну співробітницю коледжу.

Лікар уточнив, що дівчина поступила в лікарню в агональному стані і померла через 15 хвилин після госпіталізації. Під час пожежі вона вистрибнула з вікна.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...