Їй був лише 21: Під час ракетного обстрілу у Харкові загинула чемпіонка України (фото)

Майстер спорту України та багаторазова чемпіонка країни з велоспорту Анастасія Гончарова загинула на вулиці Харкова після ракетного обстрілу російських окупантів. Трагедія сталася у травні 2022 року, але інформація про це стала доступною громадськості лише напередодні, зазначають Патріоти України.

21-річна дівчина була уродженкою Харкова. Свого часу закінчила Комунальний заклад "Харківський професійний коледж спортивного профілю" Харківської обласної ради.

Навчалася в Академії фізкультури та працювала у Дергачівській ДЮСШ тренером з велоспорту. Також викладала фізичну культуру у Слатинському ліцеї.

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...

Запрацює 18 травня? У Міноборони пояснили, як користуватись електронним кабінетом військовозобов'язаного

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:44

У зв'язку з набранням чинності нового закону щодо мобілізації в Україні, у мережі з'явиться електронний кабінет військовозобов’язаного. Він запрацює з 18 травня. Доступ до нього серед іншого обіцяють і через мобільний застосунок, передають Патріоти Укр...