"Їй добре тільки в Криму": Скандальний Сергій Сосєдов розповів росЗМІ про діагноз Софії Ротару

Російський музичний критик Сергій Сосєдов, який був суддею українського шоу "Х-фактор", перейшов на бік зла, і тепер він підтримує злочинний режим Кремля. Він і раніше відрізнявся скандальними витівками, але після повномасштабного вторгнення Росії в Україну почав активніше поливати брудом українських зірок. Цього разу "під роздачу" потрапила Софія Ротару, зазначають Патріоти України.

Сосєдов вирішив "злити" журналістам інформацію про її здоров'я. Він розповів російським пропагандистам, що у Ротару емфізема легенів, тому вона може жити тільки в "морському" місті. Наприклад, у тимчасово анексованому Криму.

"У неї емфізема легенів, їй показаний тільки кримський клімат. У Києві їй жити дуже важко, а в Москві - і поготів. Вона тут задихалася завжди. Так що в Криму завжди жила, була там "і цар, і Бог", – сказав путініст Сосєдов.

Також він додав, що Ротару завжди була аполітичною. І навіть якщо запитати у неї "Чий Крим?", вона відповість: "Як чий? Крим мій".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...