Їй і зараз лише 11: Під Миколаєвом чоловік кілька років ґвалтував маленьку дочку

Правда спливла, коли дівчинка зізналася шкільному психологу, що її тато «п'є горілку».

Надзвичайна подія сталася в Вознесенському районі Миколаївської області. 40-річний батько протягом декількох років ґвалтував свою дитину. Зараз дівчинці 11 років, повідомляють Патріоти України.

Дівчинка має затримки в розвитку і відвідує спецшколу-інтернат. Її мати померла. Батько, який також має проблеми зі здоров'ям, забирав дочку зі школи на вихідні. Правда спливла, коли дівчинка зізналася шкільному психологу, що її тато «п'є горілку» і застосовує до неї насильство. Про це зі школи повідомили в соціальну службу і поліцію. Коли поліцейські почали з'ясовувати, що відбувається, виявилося, що насильство має сексуальних характер.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, під час затримання чоловік не заперечував своєї провини. Його дії кваліфіковані як зґвалтування малолітньої, і йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...