"Її я ніколи не засуджу": Олеся Жураківська назвала ім'я акторки з РФ, з якою підтримує зв’язок

Юлія Ауг у серіалі Кріпосна та Олеся Жураківська. Фото: Кадр із відео.Акторка Олеся Жураківська в інтерв'ю каналу Rostyslove Production розповіла, що її дружба з росіянкою Юлією Ауг зав’язалася на зйомках серіалу Кріпосна від СТБ, передають Патріоти України.

У першому сезоні костюмованої драми Ауг зіграла дружину багатого поміщика Петра Червінського (роль Станіслава Боклана) Анну Львівну. За словами Жураківської, Ауг позбавили всього у РФ, але від своєї позиції вона не відмовилася.

«Я ніколи в житті не засуджу Юлію Ауг, яка була дуже послідовною з 2014 року. І нічого не боїться і позбавлена всього там у Росії. І все одно рухається своєю траєкторією. Ми з нею потоваришували й підтримуємо дуже добрі стосунки», — зазначила акторка.

У Мережі з’являлася інформація, що Ауг переїхала до Естонії. Після повномасштабного вторгнення РФ акторка відкрито виступила проти путінського диктаторського режиму та війни в Україні.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...