Її ім'ям брудно скористались: Наталія Могилевська стала жертвою шахраїв

У соціальних мережах була поширена інформація про те, що вона нібито причетна до дитячого конкурсу талантів. Шахраї за грошові внески приймають заявки від учасників.

На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, що останнім часом почала поширюватися інформація про те, що вона нібито залучена до дитячого конкурсу талантів. Зловмисники, які назвали себе організаторами шоу, приймають заявки на участь у конкурсі в обмін на гроші.

Тому Могилевська закликала своїх шанувальників бути більш обачними і довіряти лише офіційним джерелам, щоб не стати жертвою аферистів.

"Днями в соцмережах з'явилася інформація щодо теми моєї участі в дитячому конкурсі талантів. Організатори активно приймають заявки та беруть фінансовий внесок за участь. Хочу сказати, що я не беру участі у цьому конкурсі. Вся правдива інформація тільки на моїх офіційних сторінках", - прокоментувала артистка.

Крім того, Наталія Могилевська зазначила, що це не перший випадок, коли її ім'я використовується в шахрайських цілях. Вона також застерегла не купувати ліки, які вона нібито рекламує.

"І, будь ласка, не купуйте жодних медичних препаратів, які рекламують від мого імені. Це теж фейк!", - додала виконавиця.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...