Її любили мільйони: Померла знаменита "дівчина Джеймса Бонда" Робертс (фото)

Американська акторка й модель Таня Робертс, яка виконала роль дівчини Джеймса Бонда у фільмі "Вид на вбивство" (1985 рік, 14-я стрічка "бондіани"), померла на 66-му році життя, передають Патріоти України.

Ймовірною причиною смерті є травма голови. Про це повідомляє портал TMZ із посиланням на представника акторки.

Так, за словами інсайдера, Робертс вирушила на прогулянку зі своїми собаками. Повернувшись, вона впала і серйозно травмувала голову. Жінку госпіталізували, в лікарні її під'єднали до апарата штучної вентиляції легенів.

Незважаючи на зусилля лікарів, стан акторки не поліпшувався. Вона померла ввечері 3 січня. Представник Тані Робертс підкреслив, що смерть жінки ніяк не пов'язана з коронавірусом.

Зазначимо, Таня Робертс отримала широку популярність завдяки одній із головних ролей у фільмі "Вид на вбивство" 1985 року, де її партнером і виконавцем ролі Джеймса Бонда був Роджер Мур. Також акторка виконувала ролі в таких картинах, як "Шина – королева джунглів", "Повелитель звірів" і "Майже вагітна". Таня Робертс прикрашала сторінки глянцевих журналів, зокрема вона знімалася для обкладинки Playboy 1982 року.


Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...