Її любили мільйони: Померла знаменита джазова співачка та актриса Енні Росс

Відома британська джазова співачка та актриса Енні Росс померла у віці 89 років.Про це повідомляє газета The Washington Post, передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, артистка померла у своєму будинку на Манхеттені. Як пояснив її колишній менеджер Джим Коулман, Росс страждала від хвороб серця й емфіземи.

Енні Росс була учасницею джазового вокального тріо Lambert, Hendricks & Ross, разом з яким вона записала сім альбомів. У 1962 році співачка покинула колектив і відкрила власний нічний клуб в Лондоні, де виступали такі зірки, як Джо Вільямс, Ніна Сімон, Блоссом Дірі і Еррол Гарнер.

У 1943 році Росс знялася у своїй першій повнометражній картині "Представляючи Лілі Марс". Вона також знімалася в таких фільмах, як "Гравець", "Короткий монтаж", "Скинь маму з поїзда", "Блакитне небо", "Салон Кітті", "Янкі", "Додайте гучність" і "Супермен 3".

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...