Її назвали золотошукачкою: 25-річна канадка закохалася... у 71-річного пенсіонера та отримала образливе прізвисько

Мешканка Канади закохалася в чоловіка на 46 років старшого за неї та зіткнулася з осудом, передають Патріоти України.

25-річна Фаб'єн, медійна особистість та ведуча з міста Монреаль, познайомилася з 71-річним бізнесменом на пенсії Денісом на благодійному заході. Як стверджує дівчина, вона відразу помітила, що пенсіонер відрізняється від інших чоловіків манерою мови та поведінкою. «Він здався мені неймовірно привабливим для людини його віку. Він був чарівний, і я закохалася в нього», - каже вона.

Деніс зізнався, що останні 22 роки зустрічався з жінками молодшими за себе. Тому, коли він побачив Фаб'єн, одразу зрозумів, що хоче бути з нею. Чоловік узяв у дівчини номер телефону, і незабаром пара зблизилась і почала жити разом.

Фаб'єн, як і її обранця, не бентежить 46-річна різниця у віці. Вона регулярно розповідає про стосунки в соціальних мережах, через що нерідко стикається із засудженням та отримує образливі прізвиська.

Так, багато користувачів називають Фаб'єн золотошукачкою, а Дениса - старим, якого скоро не стане. Однак пара воліє ігнорувати уїдливі коментарі на свою адресу і насолоджується часом, проведеним разом. «Ми самі збудували своє життя, і я б ні на що його не проміняла. Нам весело разом», - заявляє Фаб'єн.


У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...