Їй обличчя вирішили не замінювати: У скандальному серіалі від СТБ знайшли ще одну росіянку

У скандальному серіалі "Останній лист коханого", який випускає телеканал СТБ, знайшли ще одну російську актрису. Тільки якщо Прохора Дубравіна замінили діпфейком та українським актором, то Ольгу Морозову, ймовірно, вирішили залишити, зазначають Патріоти України.

На це звернув увагу актор Євген Лісничний. У Stories він прокоментував скандал навколо Дубравіна, а також обурився тим, що росіян чомусь "тягнуть" в українске кіно.

"Може я помиляюсь, та поясніть мені, хто знає. Відколи Ольга Морозова стала української актрисою? Судячи з її інсти та інфи в інтернеті, вона була і залишається росіянкою. Якщо це так, то де ще один діпфейк? Нестача контенту - не привід тягнути росіян на екрани", - написав актор.

Що відомо про Ольгу Морозову

Раніше артистка, яка народилася у російському Воронежі, знімалася в українських серіалах. Її навіть називали українською актрисою. Проте після 24 лютого 2022 року Морозова різко забула про те, що вона заробляла гроші у нашій країні.

До травня 2022 року актриса нічого не публікувала у своїх соціальних мережах. А потім різко повернулася до "звичайного життя". Про війну та те, що коїться в Україні, Морозова не згадує. У шапці її профілю зазначено російський номер, сама вона хвалиться дипломами з навчальних закладів РФ.

Актрису можна помітити у трейлері серіалу "Останній лист коханого". В описі до нього не зазначено, що саме Морозова знімалася у кінокартині, проте на фан-акаунтах актриси є скриншоти з трейлера, на яких позначено саме росіянку.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...