Її підкорила звичайна деталь: Памела Андерсон розповіла про знайомство з чоловіком, якого зробила своїм охоронцем (відео)

Памела Андерсон та її чоловік Ден Хейхерст дали перше інтерв'ю після таємного весілля в грудні. Пара вийшла на зв'язок із ведучими ток-шоу Loose Women не встаючи з ліжка, і 53-річна зірка "Рятувальників Малібу" розповіла, як зблизилася зі своїм обранцем, передають Патріоти України.

"Ми зустрілися у моєму маєтку [на острові Ванкувер]. Це чарівне місце для життя. Він працював тут, а я застрягла вдома під час [пандемії] ковід. Ми разом застрягли, і досі тримаємося разом, - розповіла Андерсон. - 25 років тому я купила цей маєток, моя бабуся прожила тут усе своє життя. Я витратила останні 1,5 роки на ремонт, і тепер це просто чудовий об'єкт нерухомості. І Ден зі своїми дітьми теж живуть тут".

Зірка розповіла, що у них була красива і тиха весільна церемонія, свідками якої стали не друзі, а представники корінних народів, які благословили молодят.

Коли Памелу запитали, що привабило її в простому роботязі, якого вона пізніше зробила своїм охоронцем, вона відповіла: "Ну, він хороший хлопець. Він із тих хлопців, з якими я, напевно, зустрічалася б, якби залишилася вдома [в Канаді], а не об'їхала весь світ і не зійшла з розуму. Приємно бути зі справжнім чоловіком, який дійсно може замінити лампочку".

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...