"Її прибрали з телебачення. Ну фіг знає, як там піде далі": Віторган розповів про проблеми в кар'єрі після одруження з Собчак (фото, відео)

Російський актор Максим Віторган заявив, що після весілля з телеведучою Ксенією Собчак перестав на час зніматися в кіно, передають Патріоти України.

Так, за словами знаменитості, режисери не стверджували його на ролі у фільмах через обережність. Віторган зазначив, що це могло бути опосередковано пов'язано з політичною активністю Собчак кілька років тому. Про це актор повідомив в YouTube-шоу "Георгий за кадром" (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

"На рубежі 2012-2013 років всі бачили Ксенію в опалі, невідомо було, чим все закінчиться. Коли я з нею одружився, то перестав зніматися взагалі. Близько року. У тому числі тому, що люди думали: "Її прибрали з телебачення. Ну фіг знає, як там піде далі. Ми знімемо з ним кіно, а потім треба буде його прибрати. Краще не брати",зізнався Віторган.

Ксенія Собчак і Максим Віторган

Зараз Віторган знову затребуваний в кіно. Однак він заявив, що його життя більше пов'язане з театром. Він поставив три вистави, але не поспішає зараховувати себе до режисерів.

"Я поставив за все своє життя три вистави, одна з них – студентська. Режисер для мене – окрема, дуже відповідальна річ. Режисер – дуже велике слово. Це Бог не в сенсі плазування підпорядкування, а в плані того, що він створює планету, світ і Всесвіт, який живе за своїми законам", – підсумував актор.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...