Її смерть називають кінцем золотого віку Голлівуду: На 101 році життя перестало битися серце зіркової Глініс Джонс

Глініс Джонс

У віці 100 років померла акторка класичного британського кіно та остання зірка старого Голлівуду Глініс Джонс, повідомляє Тhe Guardian.

"Сьогодні похмурий день для Голлівуду. Ми не тільки оплакуємо смерть нашої дорогої Глініс, але й оплакуємо кінець золотого віку Голлівуду", - йдеться в повідомленні.

Зірки не стало у четвер. За межу життя вона відійшла у будинку для людей похилого віку в Лос-Анджелесі з природних причин.

Глініс Джонс у ролі Вініфред Бенкс

Глініс Джонс зіграла матір Джулі Ендрюс у фільмі Мері Поппінс - Вініфред Бенкс. До своєї смерті вона була однією з останніх великих зірок Золотого віку Голлівуду та класичних років британського кіно.

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...