"Їй треба звернутися до психотерапевта": Росіянка Ліннікова облила брудом "Міс Україна Всесвіт" Апанасенко (відео)

Представниця Росії на конкурсі "Міс Всесвіт" Анна Ліннікова дала чергове інтерв'ю, в якому облила брудом конкурентку з України Вікторію Апанасенко, передають Патріоти України.

На YouTube-каналі "Альона, блін" вона сказала, що дирекція України нібито налаштовувала Вікторію Апанасенко проти неї, в той час, як її директор навпаки говорила, щоб вона була доброзичливою з усіма.

Також вона розповіла, що представники України на конкурсі хотіли облити її сукню зеленкою, але вони цього так і не зробили. За словами Ліннікової, Апанасенко варто звернутися до психотерапевта, щоб позбутися від злоби.

Крім того, продовжила Ліннікова, Апанасенко відмовилася з нею спілкуватися і 14 днів перебування в США просто ігнорувала її. Позиція Апанасенко цілком зрозуміла - Росія напала на Україну. І поки країна-агресор бомбить українські міста і вбиває мирне населення, росіянка виходить на сцену найпрестижнішого конкурсу краси в червоній сукні, що нагадує кров убитих українців.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...