Її від цього просто нудить: Жінка покинула хлопця після того, як він купив їй дорогий подарунок

Вибрати подарунок близькій людині буває вкрай складно. А невдало підібраний подарунок може навіть змусити близьку людину відмовитися від спілкування з вами. Саме так сталося у жінки, яка розповіла на Reddit історію про завершення стосунків з чоловіком, з яким вони були разом 2,5 року. Каменем спотикання став подарований їй на день народження морський круїз. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

Чоловік придбав дуже дорогі квитки, аби взяти кохану в круїз на її день народження. І хоча рідні та друзі вважають цей жест "романтичним", сама жінка вважає подарунок жахливим, оскільки вона не тільки мала плани на цей час, а й страждає від морської хвороби.

"По-перше, цей подарунок не для мене. Я не люблю круїзи, тому що у мене дуже сильна морська хвороба, і нічого від неї не допомагає. Я казала йому, що маю плани до свого дня народження. Я вже взяла тижневу відпустку на роботі, щоб підготуватися до ярмарку епохи Відродження. Я придбала квитки і заощаджую щомісяця, щоб мати можливість витрачати гроші без шкоди для сімейного бюджету. Чому він бронював квитки на той самий час, коли я маю вилетіти, аби потрапити цей фестиваль? Крім того, цей круїз був зовсім недешевим, тож це фактично даремно витрачені гроші, тому що я не поїду", – поскаржилася жінка.

Вона також додала, що чоловік не вперше ухвалює рішення, не радячись з нею і обираючи те, що сам вважає найкращим. "Ми говорили про це постійно в наших стосунках, що тривали 2,5 року. Наступне, що потрібно зробити, це поговорити про це і покінчити з цим", – заявила вона.

Коментатори переважно підтримують жінку. Поведінку чоловіка назвали "червоним прапорцем". "Я вважаю, що той факт, що він знає, що у вас є плани на день вашого народження, і навмисне забронював ваш час для цього, є набагато більшим червоним прапором, ніж очевидно поганий подарунок", "Мені було б неприємно, якби партнер подарував мені квитки на те, від чого мене б знудило", – пишуть коментатори.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...