"Її вже прокляли 10 разів": Екс-друг Лорак розповів, чому вона поїхала в Росію

Режисер Олег Бондарчук, який раніше дружив з опальною співачкою Ані Лорак, пояснив, чому та прийняла рішення виїхати в Росію, а не підтримувати свою Батьківщину в період війни. Бондарчук зазначив, що позицію співачки йому оцінювати важко, так як в минулому вони були близькими людьми. Однак в інтерв'ю Аліні Доротюк все ж дав розгорнуту відповідь, передають Патріоти України.

"Звичайно, буде правдою сказати, кому вона тут нах*р потрібна, щоб вона раз і в день військового нападу зібрала речі і приїхала в Україну. Ну вона ж це знає, що тут її вже прокляли 10 разів і що б вона не зробила, ніхто б її тут не прийняв. Їй би ніхто не пробачив цих сім років, за які її звинувачують, особливо в такий складний час. Тому, я так думаю, вона російська співачка українського походження... ", - сказав Бондарчук.

Також він прокоментував пост Лорак щодо творчості і політики. "Коли я прочитав цей пост, я не розумію, навіщо він, він же нічого не прояснює, знаєш, ніби просто: "Я є, я жива". Я не можу більше знайти якогось виправдання цьому посту. Там же немає нічого нового, ніякої позиції. Коли я прочитав цей пост, мені здалося, що це його написав хтось п'яний. Вийшла абра кадабра", - додав Олег Боднарчук.

Позиція Ані Лорак у війні

Зірка довгий час мовчала, але нещодавно зробила пост про те, що вона "поза політикою", і "несе любов людям через музику". "Я закриваю очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце переповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена-моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям з вами. Я співаю, поки мої пісні стосуються вашої душі", - написала Лорак в Instagram і Facebook.

У вересні 2022 року російська блогерша Альона "Блін" опублікувала відео, на якому з'явилася Ані Лорак. З ролика стало зрозуміло, що опальна зірка повернулася в Москву.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...