Її знали мільйони: Померла знаменита актриса - зірка радянського кіно (фото)

Катерина Дурова померла в Москві. Про смерть дочки культових акторів Льва Дурова та Ірини Кириченко стало відомо 13 грудня, передають Патріоти України.

За словами представників Театру на Малій Бронній, де Дурова служила до кінця своїх днів, актриса померла після важкої, тривалої хвороби.

Біографія Катерини Дуровой

Майбутня актриса народилася у 1959 році. На кіноекрані Дурова дебютувала студенткою в молодіжній мелодрамі "Шкільний вальс" у 1977 році. Зіграла головну роль у картині "Фантазії Фарятьєва", де вона працювала з такими відомими акторами, як Андрій Миронов і Марина Нейолова.

Також актриса знімалася в музичній стрічці "Дульсинея Тобоська". У цьому фільмі була задіяна ціла плеяда талановитих акторів, таких як Наталя Гундарєва, Армен Джигарханян і Борислав Брондуков.

Катерина Дурова у фільмі "Фантазії Фарятьєва"

У 1983 році Катерина Дурова з'явилася відразу в трьох картинах. Це були комедія "Одиниця з обманом", пригодницька стрічка з участю Дмитра Харатьяна "Зелений фургон" і комедія "Унікум". Крім того, Дурова знімалася у фільмах "Сон в руку, або Валіза", "Дорога в Парадіз", "Градус чорної місяця", "Ченч", "Шанувальник" і багатьох інших. Крім того, багатьом Катерина Дурова запам'яталася зйомок у популярному гумористичному журналі "Єралаш".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...