Її знав увесь світ: Померла легендарна кішка-мем Grumpy Cat (відео)

Кішка на прізвисько Соус Тардар, яка стала культовим мемом Похмура кішка (Grumpy Cat), померла у віці семи років. Це сталося ще 14 травня. Однак власники кішки розповіли про смерть тільки зараз в офіційному акаунті Grumpy Cat у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Вона спокійно померла вдома на руках у своєї господині Табати вранці у вівторок, 14 травня", – йдеться в повідомленні. Кішка перенесла інфекцію сечовивідних шляхів і не змогла повністю одужати.

Господарі кішки розповіли, що Grumpy Cat "допомогла мільйонам людей по всьому світу посміхатися, навіть у найважчі часи". Кішка-мем Grumpy Cat стала популярною в 2012 році. Вперше фото з'явилися на Reddit.

Похмура кішка набрала більше восьми мільйонів фолловерів на Facebook і 2,4 мільйона в Instagram. А у 2013-му отримала нагороду "Мем року" на щорічній інтернет-премії Webby Awards. У січні 2018-го господиня кішки-мема Табата Бандесен відсудила сотні тисяч доларів у американської компанії Grenade за порушення авторських прав.

Тард знялася в рекламі корму Friskies, про неї вийшли дві книги: "Grumpy Cat: A Grumpy Book" і "The Grumpy Guide to Life: Observations by Grumpy Cat". Морду сумної кішки масово друкують на подушках, футболках, чашках і багатьох інших речах.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...