Її зупинив Біс: У Дніпрі жінка спробувала винести з собору майже три кілограми золота (фото, відео)

Золоті прикраси, які вкрала зловмисниця, парафіяни жертвували храму.

У Дніпрі 27-річна жінка обчистила Свято-Троїцький собор і намагалася винести звідти цілу сумку золотих прикрас, які парафіяни жертвували храму. Зловмисниця прийшла на службу, а після її закінчення зібрала з ікон всі ювелірні вироби - персні, ланцюжки, браслети. Її здобуток затягнув майже на три кілограми. Після цього жінка сховалася в підвальному приміщенні і стала чекати зручного моменту, щоб вийти з церкви непоміченою. Про це повідомляється на сайті ГУНП в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.
Зникнення ювелірних виробів виявили досить швидко. На місце інциденту прибула поліція. Знайти зловмисницю правоохоронцям допомагав кінолог зі службовою собакою - бельгійською вівчаркою на прізвисько Біс.сумка с украденными золотыми изделиямиЧерез кілька хвилин пес виявив в підвалі жінку і сумку з золотими виробами. Прикраси поліцейські вилучили, а зловмисницю доставили в райвідділ. Виявилося, що жінка родом з Черкаської області.
За даним фактом слідчі Шевченківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрювана затримана, їй вже повідомили про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - від трьох до шести років позбавлення волі.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...