Їх небагато, але вони справжні: Кондратюк назвав імена російських артистів, котрі всупереч всьому підтримують Україну, бо правда їм дорожче імперського "величия" і "кісток з кремлівського столу"

Продюсер Ігор Кондратюк заявив, що в Російській Федерації знайдеться лише кілька артистів, які мають моральне право приїжджати в Україну і виступати тут, оскільки відкрито дотримуються проукраїнської позиції, зазначають Патріоти України.


Серед них – народна артистка Росії Лія Ахеджакова. За словами Кондратюка, до проукраїнських артистів можна також віднести російського музиканта, лідера групи "Машина часу" Андрія Макеревича, публіциста Віктора Шедеровича "і ще кількох людей". Кондратюк підкреслив, що ці люди "не мовчки вважають, що Путін помиляється, а говорять про це вголос. Ці люди можуть виступати в Україні".

Серед кількох не названих українським продюсером, і тими, хто часто відвідує Україну можна назвати також артиста Михайла Єфремова та поета Андрія Орлова (більш відомого як Орлуша).


Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...