Їхали на дачу: Під Києвом відомого бізнесмена вбили на очах 7-річного сина

Київського бізнесмена, віце-президента боксерського клубу Ігоря Плекана вбили на очах у 7-річного сина, коли вони разом з ним їхали на дачу. Про це повідомили "Факти", передають Патріоти України.

Сталося все в селі Артемівка Бориспільського району. Недалеко від залізничного переїзду невідомі вискочили з кущів і почали в упор розстрілювати машину з автоматів.

У 44-річного чоловіка потрапило не менше чотирьох куль, проте він зміг з'їхати з дороги в поле, проїхав ще 300 метрів і подзвонив дружині. Весь цей час поруч був син, якого дивом не поранили.

Кілери дали переляканому хлопчикові шанс на порятунок і наказали бігти подалі. І він побіг додому, а потім показав матері, де шукати батька. Однак рятувати його було пізно - поранення були смертельними.

Дружина бізнесмена розповіла, що погрози від невідомих надходили регулярно, але чоловік весь час її заспокоював. Повідомляється, що у поліцейських вже є оперативні напрацювання, найближчим часом будуть гучні затримання фігурантів вбивства.

Джерело: Факты

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...

Дані всіх жінок від 17 до 60 років внесуть до реєстру військовозобов'язаних

четвер, 2 травень 2024, 18:22

В Україні до єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок. Далі всю інформацію зіставлятимуть - чи є громадянин призовником, військовозобов'язаним чи резервістом. І якщо особа не має такого статусу, то ці дані вид...