"Їхали по могилах і ламали хрести": Російські окупанти танками зруйнували кладовище під Маріуполем

Російські окупанти танками зруйнували кладовище у селі Старий Крим під Маріуполем. Воно вважалося одним з найбільших у Європі. Про це мешканці села розповіли місцевому виданню 0629, передають Патріоти України.

10-12 березня російські війська зайшли у Старий Крим та оселилися в дачних будинках біля кладовища. Там же ворог розмістив свої танки та іншу техніку. Загарбники ламали хрести та їздили по могилах танками. Це продовжувалося кілька разів. Свідками цього варварства були місцеві жителі.

"Кожного ранку вони виїжджали, ставали на свої позиції і починали розстрілювати багатоповерхівки на Західному мікрорайоні. Але щоб проїхати на зручні позиції, танки перли прямо через кладовище. Немов і не було його зовсім. Це такий жах! Вони просто їхали й давили хрести та пам’ятники. Звісно, після загибелі стількох людей це вже не так важливо. Але це ж святотатство!" - розповідають місцеві.


Варто знати: Коли банк зобов'язаний повернути гроші, які зникли з рахунку

вівторок, 7 травень 2024, 6:49

В Україні більшість шахрайських схем відбувається з вини самої жертви. Шахраї за допомогою шкідливих лінків, обманюючи жертв, одержують банківські дані. При цьому банки не компенсують втрати, отримані внаслідок шахрайських дій. У деяких випадках таку к...

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...