Їхали з Києва купувати авто: На Чернігівщині жорстоко вбили родину з дитиною (фото)


На Чернігівщині поліція затримала трьох місцевих жителів, які підозрюються у вбивстві подружжя киян та їхньої дитини. Як повідомили у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції у Чернігівській області, жертвами вбивства стали 30-річний чоловік, 28-річна жінка та їхня 4-річна дитина.

Про зникнення родини киян учора у поліцію повідомила їхня кума Марія Закалюжна. У соцмережі вона написала, що її куми – родина Черевань – поїхали з Києва до Мени Чернігівської області і припинили виходити на зв’язок. Жінка запитувала про ймовірні ДТП чи інші надзвичайні події в області. Закалюжна знала, що куми поїхали дивитися автомобіль для придбання. Дописувачі надали інформацію, що авто, про яке вона пише, зламалося поблизу Чернігова, їм допомогли, а потім вони завелися і вирушили далі.

За інформацією поліції, повідомлення про зникнення сім’ї з Києва надійшло до них 14 травня близько опівночі. Поліція Чернігівської області розпочала пошуки зниклих. В одному з сіл Корюківського району поліцейські виявили спалену автівку киян, а за 500 метрів – закопані тіла з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські встановили, що подружжя вирішило купити автомобіль у знайомого на Чернігівщині. Із собою вони взяли велику суму грошей для покупки та разом із сином вирушили за автівкою. "Дізнавшись про те, що кияни везуть із собою гроші, їхній 22-річний знайомий спланував убивство й озброєний напад", - зазначили правоохоронці.

За підозрою у вбивстві подружжя та їхнього сина поліцейські затримали трьох місцевих жителів: двох чоловіків і жінку. За даними поліції, вони розстріляли автівку з родиною киян, а потім підпалили її, щоб приховати сліди злочину. Тіла вбитих вони закопали неподалік від місця вчинення злочину.

Поліція розслідує справу за статтею умисне вбивство. Фігурантам загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення. Загиблу родину поховають сьогодні на Чернігівщині в селі Бірки, звідки була родом загибла жінка.

Має своє власне "Сонце": Вчені виявили нову планету, яка в 30 разів важча за Землю

субота, 5 жовтень 2024, 16:06

Астрономи виявили новий світ на відстані 685 світлових років від нас. Ця планета, що отримала назву TOI-5005 b, обертається навколо схожої на Сонце зірки. Про це пише Interesting Engineering, передають Патріоти України. Планета приблизно в шість разів ...

Смерть комбата, чиї солдати "тримали" Вугледар: У бригаді вперше прокоментували трагедію, відреагувавши на чутки про самогубство

субота, 5 жовтень 2024, 15:54

У 123 бригаді тероборони ЗСУ вперше прокоментували загибель командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба. На сторінці бригади в Фейсбук повідомили, що всі обставини наразі з’ясовуються, проводиться службове розслідування, передають Патріоти України. ...