Їхав до дівчини: У Білорусі підтверджено ще одну смерть серед протестуючих

Молодого чоловіка затримали в Гомелі 9 серпня.

Рідним померлого в Гомелі після затримання під час протестів Олександра Вихора віддали висновок про його смерт - з формулюванням «причина встановлюється». Завтра Олександра ховатимуть, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання tut.by.

Молодого чоловіка затримали в Гомелі 9 серпня, коли він їхав до своєї дівчини. З цих пір рідні шукали сина кілька днів, але так і не змогли отримати жодної інформації. Приїжджали в РВВС, чергували до ночі під ІТТ. А 12 серпня, коли біля ізолятора з'ясувати нічого про сина так і не вдалося, приїхали в РВВС писати заяву про зникнення людини. І тільки тоді стало відомо - сина ще з 11 серпня немає в живих.

Рідні Олександра написали заяву в прокуратуру, СК і попросили порушити кримінальну справу за фактом смерті хлопця. Вони вважають, що йому не була своєчасно надана медична допомога і щодо нього були вчинені неправомірні дії, які призвели до смерті.

У Слідчому комітеті розповіли свою версію події. Увечері 9 серпня Олександр Вихор був затриманий співробітниками міліції за активну участь в несанкціонованому масовому заході . Постановою суду його було притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді арешту терміном на 10 діб. Чоловік був направлений до місця відбування покарання, де у нього різко погіршилося самопочуття. Гомельчанин був доставлений до закладу охорони здоров'я, де помер.

«В ході первинного огляду видимих тілесних ушкоджень, які могли стати причиною смерті, виявлено не було», повідомляв СК. 13 серпня, за словами сестри померлого Ольги, слідчий повідомив родині, що Олександр помер від передозування. Рідних така заява шокувала. Ольга сьогодні повідомила виданню, що справу передали іншому слідчому. Сім'я Олександра Вихора найняла адвоката і має намір стежити за слідством.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...