"Їхав зі швидкістю 180 км/год. Куди я їхав, чому і звідки не пам'ятаю": Винуватець ДТП, у якій загинула родина під Києвом, зробив зізнання (відео)

Підозрюваний у смертельній ДТП під Києвом Антон Желепа під час засідання суду щодо обрання запобіжного заходу зізнався, що вживає наркотики. Як пише Telegram-канал Pavlovksy News, він сказав журналістам, що марихуану вживав за день до смертельної аварії, передають Патріоти України.

Також відомо, що в ДТП він отримав перелом руки. Крім того, підозрюваний зазначив, що не знає куди саме їхав, але пам'ятає момент ДТП. Перед аварією, вранці, 12 липня він випив 200 грам горілки. "Їхав зі швидкістю 180 км/год. Куди я їхав, чому і звідки не пам'ятаю", - заявив Желепа. Також він зізнався, що не пам'ятає як заволодів транспортним засобом.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...