Їхній попередній жертві пощастило втекти: У Дніпрі сім юнаків побили та зарізали безпритульну жінку (відео)

Сім юнаків віком від 14 до 19 років підозрюються у скоєнні умисного вбивства безпритульної жінки та перевіряються на причетність до замаху на вбивство і побиття чоловіка у Дніпрі. На рахунку затриманих можуть бути й інші аналогічні злочини. Правоохоронці продовжують оперативні й слідчі дії. Про це повідомляється на сайті Національної поліції, передають Патріоти України.

Зазначається, що вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, сталося в ніч на 3 грудня. За даними слідства, нападники виявили безпритульну жінку у покинутій будівлі, побили її та завдали численних ударів ножем, внаслідок яких потерпіла померла.

"Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З численними тілесними ушкодженнями потерпілому вдалося втекти: він добіг до автозаправки та попрохав викликати йому швидку допомогу. Також вони можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оглянули місця злочинів та встановили маршрут руху нападників. При цьому в телефоні одного з фігурантів виявили фрагменти відео, на яких зафіксовані злочини підозрюваних. "Під час досудового розслідування поліцейські встановили всіх учасників подій та провели близько десяти обшуків за місцями їх мешкання, встановили коло їх знайомств та свідків, в результаті чого зібрали повну доказову базу для притягнення їх до відповідальності", - додали у Нацполіції.

Там уточнили, що злочинцям загрожує позбавлення волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Наразі їх тримають під вартою, слідство триває.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...