Ікра і біфштекси: У мережу показали, що їдять нові нардепи в столовій Ради (фото)

У Верховній Раді України вартість страв у місцевих їдальнях варіюється від 20 до 175 гривень, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, ціна салатів і закусок у парламенті стартує з позначки 22 гривні, свідчить публікація народного депутата дев'ятого скликання від партії "Слуга народу" Олександра Скічка в Instagram.

Наприклад, салат "східний" обійдеться у 40,5 гривні, "цезар" – 40,4 гривні, бутерброд із лососевою ікрою – 55,6 гривні, а із сьомгою – 48,4 гривні.

Як основну страву депутатам пропонують картопляні зрази з м'ясом за 58,6 гривні, біфштекс – 74,8 гривні, борщ із яловичиною – 45,7 гривні.

Млинці з кабачків з адигейським сиром і сметаною коштують 48 гривень, філе хека – 73,9 гривні, запечена з печерицями корейка – 83 гривні, язик варений – 75 гривень.

З дорожчих страв у наявності є люля-кебаб – 80,4 гривні та філе сьомги – 174,4 гривні. За словами журналіста Ельдара Сарахмана, нові депутати кажуть, що в їдальні Ради подають не дуже смачну їжу.


Вартість страв в їдальнях Верховної Ради варіюється від 20 до 175 гривень














Вартість страв у їдальнях Верховної Ради варіюється від 20 до 175 гривень








Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...