Їла навіть побілку зі стін: На Одещині жінка заморила голодом трирічну доньку

У місті Білгород-Дністровський Одеської області горе-матір заморила трирічну донечку голодом. Вона протягом півтора місяці тримала дівчинку під замком, щоб її ніхто не бачив. Про подію розповіли прес-службі Національної поліції області, передають Патріоти України.

Правоохоронці розповіли, що про неблагополучну родину повідомили сусіди. Коли поліція і соціальні служби потрапили в квартиру матері-одиначки, побачене привело в жах. "Своєю бездіяльністю громадянка, яка проживала з дитиною одна і отримувала від держави допомогу на її утримання, довела до виснаженого стану і себе, і свою маленьку донечку", - йдеться в повідомленні.

Вчинок жінка пояснила просто. Вона боялася виходити на вулицю, переживаючи, що в неї відберуть дитину. Дівчинка від голоду їла побілку зі стін. Дівчинку госпіталізували і надалі вилучили з сім'ї. Щодо горе-матері було розпочато досудове розслідування за статтею 166 КК України "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною". У дівчинки через недоїдання значний дефіцит маси тіла, відставання у розвитку.

Проти жінки також розпочато розслідування за ч. 2 ст. 136 (Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані) і ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо позбавлення жінки батьківських прав.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...