Ілоне Маск, посунься: Virgin Galactic мільярдера Річарда Бренсона провела ключовий випробувальний політ у космос

Літак VSS Unity компанії Virgin Galactic британського мільярдера Річарда Бренсона здійснив перший з трьох ключових випробувальних космічних польотів, які дозволять VG розпочати комерційні польоти, зазначають Патріоти України.

Корабель стартував з космодрому Spaceport America у Нью-Мексико. За допомогою материнського корабля VMS Eve апарат Unity з пілотами Дейвом Маккєєм і Сі Джей Стуркоу за штурвалом піднявся на висоту 89 км (55 миль), а потім спланував назад на Землю.

Річард Бренсон, який спостерігав за польотом з землі, сказав, що "це був прекрасний елегантний досвід". Загалом це шостий успішний політ Unity за п’ять років.

На наступному рейсі до пілотів приєднаються чотири співробітники Virgin Galactic, щоб отримати уявлення про те, які враження будуть у майбутніх клієнтів. У наступному польоті і сам Бренсон відправиться на край космосу.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...