Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України.

За даними джерел, літак Gulfstream, зареєстрований на SpaceX, у неділю, 28 квітня, приземлився в Пекіні приблизно о 14:00 за місцевим часом. Наразі Tesla працює над тим, щоб вивести свою найсучаснішу версію технології автопілота FSD на нові ринки. Її автомобілі в минулому були заборонені на військових об'єктах у Китаї та деяких інших урядових об'єктах, ймовірно, через проблеми з кібербезпекою, пов'язані з камерами, встановленими в автомобілях для роботи.

"Тож ми плануємо, зі схвалення регуляторів, випустити її як контрольовану автономну систему на будь-якому ринку, де ми зможемо отримати на це дозвіл регуляторів, що, на нашу думку, включає Китай», - заявив Ілон Маск під час телефонного дзвінка компанії Tesla 23 квітня.

"Чому Василь знов мовчить про Україну?": Чемпіон світу з боксу дорікнув Ломаченку

неділя, 12 травень 2024, 16:03

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук прокоментував яскраву перемогу Василя Ломаченка над Джорджем Камбососом у бою за вакантний пояс IBF у легкому дивізіоні, передають Патріоти України. 29-річний український бок...

Ексчемпіон світу дав пораду, що робити Ломаченку після яскравої перемоги над колишнім абсолютом

неділя, 12 травень 2024, 15:04

Український боксер В’ячеслав Сенченко висловився щодо чемпіонського поєдинку між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом. Новий володар титулу IBF у легкій вазі нокаутував свого австралійського суперника в 11-му раунді. Пізніше Ломаченко зізнався, ко...