Їм часто розбивають серце! Чотири жінки за знаком Зодіаку завжди вибирають не тих чоловіків

Деякі жінки завжди закохуються в чоловіків, які їх не цінують. Такі стосунки відпочатку приречені на провал. Експерти з зірок видання Bigodino назвали представниць зодіакального кола, яким не щастить у коханні. Їм слід усвідомити свої помилки, передають Патріоти України.

Телець

Представниці цього знаку вірять, що чоловік, який раніше зраджував, обов'язково виправиться та стане вірним партнером. Вони намагаються домогтися від нього взаємності та готові на все, нічого не отримуючи натомість. Їм треба навчитися цінувати себе та ставити свої інтереси хоча б іноді на перше місце.

Близнюки

Уродженці цього знаку сильні духом і люблять нікому не показувати свої справжні почуття. Вони вибирають чоловіків, які слабші за їх – і це головна помилка. Близнюки сподіваються, що такі чоловіки стануть їм партнером, але це не так. Їм часто розбивають серце.

Скорпіон

Пристрасні жінки-Скорпіони люблять завойовувати чоловіків і впевнені, що в них не можна не закохатися. Вони дуже підганяють події та буквально змушують свого обранця оформити шлюб. Але виявляється, що їх ніколи не любили. Скорпіонам потрібно уважніше придивлятися до людини, з якою вони хочуть провести життя.

Козеріг

Проблема представниць цього знаку зодіаку в тому, що вони дуже люблять свою самотність. Жінки-Козероги часто вибирають "емоційно холодних" чоловіків і розчаровуються в них через деякий час, бо ті не проявляють до них уваги та любові. Їм потрібно самим визначитись, чого вони хочуть від життя.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...