Їм через трубочку, щелепа зламана у двох місцях: Телеведуча, яку побили у поїзді, розповіла про самопочуття

Чоловік потерпілої розповів, що нападник хотів заплатити, щоб вона не викликала поліцію. Провідники також пропонували хабар жінці, оскільки її кривдник їхав у поїзді без квитка.

Телеведуча Анастасія Лугова, яка пережила напад і спробу зґвалтування в потязі Маріуполь – Київ, повідомила, що може їсти тільки через трубочку. На своїй сторінці в Instagram жінка розповіла, що за повторним КТ у неї діагностували перелом щелепи в двох місцях, передають Патріоти України.

"Але оскільки спочатку було зашунтовано дві щелепи, то щодо лікування все правильно", – написала вона. Українка додала, що її щелепа не відкривається і приймати їжу дуже важко.

Instagram / Анастасія Лугова

Instagram / Анастасія Лугова

Лугова додала, що в неї також проблеми із зором. "Потрібно перевіритися ще раз через місяць, бо можливе різке погіршення зору. Зараз ліве око бачить гірше, ніж "до", але я сподіваюся, що це скоро пройде", – розповіла ведуча.

Скриншот

Скриншот

Instagram / Анастасія Лугова

Instagram / Анастасія Лугова

Анастасія Лугова після нападу


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...