Їм можна все? Лікарні переповнені, місць немає: У Харкові в розпал пандемії COVID-19 дасть концерт "Вечірній Квартал"

Актори "Студії Квартал 95" вирішили дати концерт "Вечірнього Кварталу" в Харкові в розпал пандемії COVID-19. Водночас у місті переповнені "ковідні" лікарні, а людей нема куди госпіталізувати, передають Патріоти України.

Про це написав у Facebook системний аналітик і блогер Євген Істребин. Концерт відбудеться в суботу, 23 жовтня. "Вечірній Квартал" їде з концертом. Зустрічайте. 23 жовтня, субота, 19:00. Квитки вже у продажу. Не пропусти подію року", – зіронізував він.

Згідно з сайтом "Квартал концерт", на захід вже продано більш ніж половину квитків, продаж триває. Квитки коштують від 350 грн до 1450 грн. Нагадаємо, в Харкові в опорних лікарнях для пацієнтів із коронавірусною хворобою додають госпітальні місця, щоб тримати місто в показниках і не перейти в "червону" карантинну зону.Однак за фактом хворих відмовляються госпіталізувати через нестачу кисню й місць.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...