Їм можна все? Напівоголені дівчата і жодних масок: Херсонський театр прокоментував гучний скандал із "вечіркою" для депутатів

У Херсоні закритий захід в Музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша спричинив скандал. Все через артистів балету в самому спідньому і відсутність масок на гостях, зокрема очільниках міста та області. Стріми з "вечірки" транслювали у соцмережах і їхня популярність неабияк здивувала керівництво театру, передають Патріоти України.

"Це не закрита вечірка, а званий вечір на честь Дня театру", - пояснює директор закладу і депутат міськради Олександр Книга. За його словами, театр запросив багатих та відомих херсонців, аби заохотити їх стати меценатами.

"Глядачів ми вивели, розсадили на сцені. Відбувся буквально один номер майбутнього мюзіклу, а (...) після цього ми піднялися наверх і вже провели аукціон", - додає очільник театру.

На аукціоні вперше в Україні розпродали ролі у виставі "12 стільців". Гості заходу, каже Книга, купили десять ролей, за що віддали 200 тисяч гривень. "Ми змушені продавати ролі, тому що у держави нема коштів на випуск вистави", - обурюється директор.

Загалом у театрі заходом, а зокрема й скандалом, задоволені. Кажуть - це неочікувана, та все ж реклама. Шкодують лише, що прем’єра напередодні шоу не мала такого розголосу, як вихід у білизні.

А от гості коментувати свою участь у званому вечорі не поспішають. У пресслужбі мера повідомили, що посадовець зайнятий, та й взагалі - до купальників не досидів: привітав акторів і пішов. А голова облдержадміністрації на своїй сторінці у Facebook закликав не шукати сенсацій там, де їх немає.

"Відбувся плановий званий вечір з нагоди Дня театру, на який я отримав запрошення. Тож мій візит у театр теж був пов’язаний з врученням грамот", - наголосив він.

Закиди в ігноруванні карантину учасники заходу відкидають, бо, зауважують, Херсонська область наразі єдина перебуває у "жовтій" зоні. Усі відвідувачі проходили через дезінфекційну рамку, а те, що маски у залі були лише на артистках, керівництво закладу пояснює квадратурою сцени.

Хто з чиновників купив ролі у виставі - в театрі не повідомляють, кажуть, глядачі про все дізнаються за кілька місяців. Натомість містян запрошують на мюзікл "Діва", артисти якого так обурили дописувачів Мережі. Єдине, кажуть, нижня білизна на них буде інша - від театральних костюмерів і кращої якості.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...