Їм можна все: Прес-секретарка Разумкова похвалилась, як мчить з подругами трасою 155 км/год (фото)

Ольга Туній працює на головного законодавця України

Прес-секретар спікера Верховної Ради IX скликання Дмитра Разумкова Ольга Туній потрапила в скандал, виклавши в мережу відео своєї поїздки по трасі зі швидкістю 155 кілометрів на годину. Скрін опублікувала журналістка Оксана Богданова, зазначають Патріоти України.
«Судячи з відео, Ольга поруч з водієм, а не за кермом. Тобто вона просто хоче звернути увагу на обурливу поведінку своїх подруг і просить її врятувати! », - іронічно прокоментувала публікацію Богданова.
Вона нагадала, що максимальна дозволена швидкість в Україні становить 130 км / ч.
Де саме влаштували гонки дівчата, на даний момент невідомо.

«Судя по видео, Ольга рядом с водителем, а не за рулем. То есть она просто хочет обратить внимание на возмутительное поведение своих подруг и просит ее спасти!», — иронично прокомментировала публикацию Богданова.

Она напомнила, что максимальная разрешенная скорость в Украине составляет 130 км/ч.

Где именно устроили гонки девушки, на данный момент не известно.

Ранее «ФАКТЫ» писали, что 16 июня на трассе Киев-Харьков-Довжанский система автоматической фиксации нарушений ПДД, которая работает в Украине с 1 июня, зафиксировала два автомобиля Range Rover, которые «летели» со скоростью 204 и 206 км/час.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...